Geef feedback
U bevindt zich hier: Home >

Nieuwsoverzicht


Splinternieuw aanbod School Energy

geplaatst op donderdag 21 november 2013

Met trots melden we de introductie van het splinternieuw project School Energy. Juist in deze maanden waarin er veel licht en warmte nodig is in de scholen, is het zeer educatief dat leerlingen worden betrokken bij het opwekken van energie, afkomstig van de zon en de wind. 

Lees meer

Sterke groei aantal deelnemers

geplaatst op dinsdag 8 oktober 2013

In 2013 maken we voor het derde jaar op rij een sterke groei door van het aantal deelnemers aan onze opleidingen. Op 1 oktober telden we het aantal professionals dat bij ons een diplomagerichte opleiding volgt: het zijn er dit jaar al 640.

Lees meer

Veel lof voor opleiding Gedragsexpert

geplaatst op maandag 7 oktober 2013

De nieuwe opleiding tot Gedragsexpert voor leraren is een groot succes. De eerste groep die in Hoofddorp van start is gegaan, heeft de uitvoering van deze opleiding gewaardeerd met gemiddeld 8,4. Wil je ook goed voorbereid zijn op de effecten van Passend Onderwijs, schrijf je dan nu in voor de volgende groep.

Lees meer

Nieuwe trainingslocatie Hoofddorp

geplaatst op maandag 26 augustus 2013

Met enige trots opent Via Vinci Academy eind augustus 2013 de deuren van de nieuwe trainingslocatie in Hoofddorp. 

Lees meer

Extra opleidingsgroepen Schoolleider Primair Onderwijs

geplaatst op zaterdag 22 juni 2013

In verband met de grote belangstelling worden de opleidingsgroepen ‘Schoolleider Primair Onderwijs’ Haarlem (woensdag) en Breda (dinsdag) gesplitst. 

Lees meer

Nieuwe opleiding 'Gedragsexpert'

geplaatst op donderdag 9 mei 2013

Nieuwe opleiding 'Gedragsexpert': omdat iedere leraar goed voorbereid wil zijn voor de invoering van Passend Onderwijs, is de splinternieuwe post-HBO opleiding 'Gedragsexpert' een must voor iedere leraar in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs.

Lees meer

Twitter @ViaVinciAcademy