Geef feedback
U bevindt zich hier: Home >

Nieuwsoverzicht


Schoolleidersopleiding in Nijmegen

geplaatst op donderdag 12 juni 2014

Goed nieuws voor iedereen die in (de buurt van) Nijmegen een erkende opleiding Schoolleider Primair Onderwijs of een maatwerk traject wil volgen om te voldoen aan de registratie-eisen voor het Schoolleidersregister PO.

Lees meer

Nieuwe mailadressen: @C-LiON.nl

geplaatst op vrijdag 23 mei 2014

Via Vinci Academy is sinds kort onderdeel van het ‘Centrum voor Leiderschap en Innovatie in het Onderwijs’ (C-LiON). Ook in de back-office bundelen we krachten en zullen we op verschillende manieren (ook) gezamenlijk naar buiten treden. 

Lees meer

Lancering nieuwe website

geplaatst op woensdag 14 mei 2014

Met veel genoegen lanceert Via Vinci Academy de nieuwe website. In de afgelopen jaren zijn er zoveel nieuwe opleidingen en trainingen bij gekomen, dat we behoefte kregen om een betere zoekstructuur aan te bouwen.

Lees meer

Schoolleidersopleiding in Middelburg

geplaatst op donderdag 1 mei 2014

Goed nieuws voor iedereen die in Middelburg een erkende opleiding Schoolleider Primair Onderwijs of een maatwerk traject wil volgen om te voldoen aan de registratie-eisen voor het Schoolleidersregister PO.

Lees meer

Samenwerking met Heutink en Reinders

logos-reinders-heutink

geplaatst op zondag 9 maart 2014

Met veel plezier en trots kunnen we melden dat Via Vinci Academy en Schoolyard Education een samenwerking zijn aangegaan met Heutink Primair Onderwijs en Reinders Oisterwijk. 

Lees meer

Overstapservice naar erkend diploma SPO, IB of ZC

geplaatst op woensdag 5 maart 2014

Wilt u een erkend diploma 'Schoolleider Primair Onderwijs', 'Intern Begeleider' of 'Zorgcoördinator' en heeft u nu een opleiding (gevolgd) die dat niet kan bieden, dan is de 'overstapservice naar erkend diploma' een prima mogelijkheid. 

Lees meer

Nieuwe locatie Zwolle

geplaatst op zaterdag 1 februari 2014

Vanaf 1 februari 2014 verhuist onze locatie Zwolle naar: Dr. Van Wiechenweg 14. We zijn blij te constateren dat we steeds meer personen en groepen ontvangen in Zwolle en daardoor waren we op zoek naar een grotere locatie. 

Lees meer

Vanaf april start extra opleidingsgroepen Schoolleider (SPO en SVO)

geplaatst op dinsdag 28 januari 2014

Op veler verzoek starten we in april en mei a.s. nieuwe opleidingsgroepen op voor de opleidingen Schoolleider Primair Onderwijs en Schoolleider Voortgezet Onderwijs, welke – bij voldoende resultaat – in juni 2015 leiden tot een registerdiploma Schoolleider.

Lees meer

Nog enkele opleidingsplaatsen SPO en SVO beschikbaar

geplaatst op maandag 6 januari 2014

In de opleidingsgroepen voor de post-HBO registeropleidingen Schoolleider Primair Onderwijs en Schoolleider Voortgezet Onderwijs zijn in Hoofddorp en Zwolle nog enkele plaatsen beschikbaar (en in Breda nog één plaats). 

Lees meer

SPO opleiding opgenomen in Schoolleidersregister!

geplaatst op vrijdag 13 december 2013

Onze opleiding ‘Schoolleider Primair Onderwijs’ is opgenomen in het SchoolleidersregisterPO. We ontvingen de bevestiging hiervan op 12 december j.l.

Lees meer

Twitter @ViaVinciAcademy