Geef feedback
U bevindt zich hier: Home >

Nieuwsoverzicht


26 februari 2015- Informatiebijeenkomst managementopleidingen in Venlo

geplaatst op maandag 2 februari 2015

Op 26 februari, van 14.00-16.00 uur wordt in Venlo een informatiebijeenkomst gehouden over het (na)scholingsaanbod op het gebied van schoolmanagement.

Lees meer

Samenwerking Via Vinci Academy met BCO Onderwijsadvies en O2 Onderwijsadvies

geplaatst op zondag 1 februari 2015

Met veel plezier melden we dat Via Vinci Academy nu ook (na)scholing aanbiedt op drie plaatsen in Limburg en Oost-Brabant: Helmond, Venlo en Beek. Dat gebeurt in samenwerking met BCO Onderwijsadvies en O2 Onderwijsadvies die bekende partners zijn voor scholen en schoolbesturen in deze regio.

Lees meer

De allerbeste wensen voor 2015!

geplaatst op donderdag 1 januari 2015

Namens directie en alle medewerkers wensen we al onze relaties het allerbeste voor 2015. Dat al uw ‘ontwikkelingswensen’ mogen uitkomen! We leveren daar graag een professionele bijdrage aan.

Lees meer

Nieuwe locatie Hoofddorp

geplaatst op maandag 24 november 2014

De activiteiten in en vanuit onze vestiging Hoofddorp zijn in 2014 sterk gegroeid. Daarom zijn wij vanaf 1 december gevestigd op een nieuwe locatie: het Transpolis-park (zie www.transpolis.nl).

Lees meer

Informatiebijeenkomst SPO en Master 12 november

geplaatst op zaterdag 18 oktober 2014

Op 12 november kunt u op onze locatie in Breda deelnemen (vanaf 14.00 uur) aan een informatieve bijeenkomst over de schoolleidersopleiding of (vanaf 15.30 uur) over de Master-vervolgstudies die goed aansluiten op het diploma schoolleider primair onderwijs en op het diploma schoolleider voortgezet onderwijs. Als u geïnteresseerd bent, meld u dan aub aan via het contactformulier op deze website.

Lees meer

Schoolleidersopleiding Limburg

geplaatst op woensdag 15 oktober 2014

Op verzoek van meerdere mensen gaat de opleiding tot schoolleider – bij voldoende inschrijvingen - vanaf januari ook van start in Sittard. Dit betreft ook mogelijkheden tot verkorte studietrajecten voor ervaren directeuren, zoals de opleiding ‘Van basisbekwaam naar vakbekwaam’. U kunt zich nu inschrijven.

Lees meer

Opleidingsgroepen van start; aanmeldingen nieuwe lesgroepen geopend

geplaatst op dinsdag 7 oktober 2014

De afgelopen weken zijn maar liefst 45 opleidingsgroepen van start gegaan met hun eerste of tweede opleidingsjaar. Ondertussen ontvangen we alweer volop aanmeldingsverzoeken voor nieuwe opleidingen. Daarom is per direct de inschrijving geopend voor opleidingsgroepen van de Schoolleidersopleiding die in januari van start gaan.

Lees meer

Erkenning nieuwe schoolleidersopleiding

geplaatst op donderdag 11 september 2014

De geheel herziene schoolleidersopleiding primair onderwijs, heeft in juli j.l. een grondige screening ondergaan door een onafhankelijke toetsingscommissie. Dat resulteerde in een prachtige beoordeling, welke op 9 september '14 door de Commissie van Certificering van het SRPO is overgenomen.

Lees meer

C-LiON website gelanceerd

geplaatst op woensdag 16 juli 2014

Sinds maart 2014 maakt Via Vinci Academy deel uit van het Centrum voor Leiderschap en Innovatie in het Onderwijs (C-LiON). Op de splinternieuwe website www.c-lion.nl kunt u een beeld krijgen van de activiteiten van C-LiON en de verschillende organisaties die samenwerken aan de gezamenlijke missie: een bijdrage leveren aan toekomstbestendig onderwijs!

Lees meer

Word Schoolyard-schoolbegeleider

geplaatst op woensdag 9 juli 2014

Schoolyard Education zoekt meerdere trainers-begeleiders van basisschoolteams, voor de begeleiding van methode-implementatie, onderwijsverbetering en onderwijsvernieuwing. 

Lees meer

Twitter @ViaVinciAcademy