Geef feedback

Extra opleidingsgroep schoolleider Utrecht april

geplaatst op maandag 23 januari 2017

Onlangs zijn de januari-opleidingsgroepen gestart met de opleiding Schoolleider Primair Onderwijs en Schoolleider Voortgezet Onderwijs. Omdat we nog steeds veel aanvragen binnen krijgen, hebben we besloten in april 2017 een extra opleidingsgroep in Utrecht te starten. Binnen die groep bieden we diverse differentiaties aan, voor basis- en  vakbekwaam, voor zij-instromers van buiten de sector en voor doorstromers vanuit de onderwijssector, gericht op een diploma Schoolleider Primair Onderwijs of Schoolleider Voortgezet Onderwijs.
Het doel van deze groep is: gediplomeerd zijn vóór de zomer 2018, zodat er gediplomeerd kan worden deelgenomen aan de sollicitatieperiode in de zomer 2018.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op:
- Primair Onderwijs, vakbekwaam
- Primair Onderwijs, basisbekwaam
- Primair Onderwijs, zij-instroom
- Voortgezet Onderwijs, zowel geschikt voor doorstromers als voor zij-instromers.