Geef feedback
U bevindt zich hier: Home >

Nieuwsoverzicht


Schoolleider opleiding: begin direct!

geplaatst op dinsdag 18 december 2018

Dankzij ons modulaire systeem kunt u nu direct beginnen aan een van onze opleidingen voor schoolleider.

Lees meer

Vacatures opleidingsdocenten

geplaatst op vrijdag 18 mei 2018

Binnen C-LiON worden opleidingsdocenten gezocht voor onderwijsmanagement- en onderwijszorg-opleidingen.

Lees meer

Workshops AVG bij Cascade advocaten

geplaatst op maandag 12 maart 2018

Schoolbesturen moeten vanaf 25 mei a.s. voldoen aan de privacywetgeving vanuit de AVG. Cascade Advocaten start met gratis workshops met voorlichting over dit onderwerp.

Lees meer

Nieuwe opleiding Cultuurexpert

Cultuurexpert

geplaatst op dinsdag 11 april 2017

Splinternieuwe Post-HBO opleiding ‘Cultuurexpert’ voor leraren in het primair onderwijs die de specialist in het team willen worden op het gebied van kunst- en cultuureducatie.

Lees meer

Samenwerkingsovereenkomst met ExcellentFlex

geplaatst op zondag 9 april 2017

Eind maart is een samenwerkingsovereenkomst ondertekend tussen C-LiON Via Vinci Academy en ExcellentFlex, gericht op (startende) leraren die opgeleid willen worden tot het dubbeldiploma Excellente Leerkracht 21ste Eeuw (RegisterLeraar) en Leraar LB/LC (Stichting post HBO).

Lees meer

Een master halen met subsidie voor vervanging

geplaatst op vrijdag 31 maart 2017

Vanaf 1 april is het mogelijk om een subsidie aan te vragen voor vervanging van de schoolleider die een masteropleiding volgt. Deze subsidie komt bovenop het bedrag dat al beschikbaar is voor nascholing maar, ook belangrijk, het zorgt voor een mogelijkheid tot vervanging van de schoolleider.
 

 
 

Lees meer

Extra opleidingsgroep schoolleider Utrecht april

geplaatst op maandag 23 januari 2017

Onlangs zijn de januari-opleidingsgroepen gestart met de opleiding Schoolleider Primair Onderwijs en Schoolleider Voortgezet Onderwijs. Omdat we nog steeds veel aanvragen binnen krijgen, hebben we besloten in april 2017 een extra opleidingsgroep in Utrecht te starten. Binnen die groep bieden we diverse differentiaties aan, voor basis- en  vakbekwaam, voor zij-instromers van buiten de sector en voor doorstromers vanuit de onderwijssector, gericht op een diploma Schoolleider Primair Onderwijs of Schoolleider Voortgezet Onderwijs.

Lees meer

De beste wensen voor 2017

geplaatst op maandag 2 januari 2017

Namens directie en medewerkers van het Centrum voor Leiderschap en Innovatie in het Onderwijs (C-LiON) en de daaronder vallende bedrijven, wensen we iedereen het allerbeste voor 2017! Daarmee bedoelen we uiteraard goede studieresultaten voor onze studenten, succesvolle onderwijs- en organisatieontwikkelingen voor scholen en schoolbesturen die onze opdrachtgever zijn, maar bovenal wensen we alle relaties persoonlijk geluk en gezondheid.
Ons team is zeer gemotiveerd om u ook dit jaar bij uw ontwikkeling te ondersteunen. We zien uit naar een prettig vervolg van onze samenwerking!

Lees meer

Aantrekkelijke kortingen op actuele cursussen Onderwijswet en -regelgeving voor studenten en alumni

geplaatst op maandag 19 december 2016

Studenten en afgestudeerden van Via Vinci Academy komen in aanmerking voor kortingen op nieuwe cursussen en andere activiteiten die C-LiON organiseert. Zo bieden we in het voorjaar van 2017 twee zeer actuele cursussen Onderwijswet en -regelgeving aan voor leidinggevenden, intern begeleiders, zorgcoördinatoren en staffunctionarissen in het onderwijs.

  • Cursus Passend Onderwijs & Zorgplicht op scholen
  • Cursus Rechtspositie & Dossiervorming in het Primair Onderwijs

Lees meer

Nieuwe folders herfst 2016

geplaatst op dinsdag 13 december 2016

In de afgelopen maanden verschenen er een aantal reeksen nieuwe folders met informatie over ons aanbod. Heeft u er een gemist? Hieronder vindt u een overzicht van de folders.

Lees meer

Twitter @ViaVinciAcademy