Geef feedback

Het onderwijs versterken door kennis, inzicht en eigen regie!

Geplaatst op dinsdag 20 december 2016

Met passie en energie voor de klas de leerlingen het beste uit zichzelf laten halen. Dat is de meest ideale situatie voor zowel de onderwijsprofessional als voor de leerlingen, ouders en de maatschappij. Ondanks dat alle onderwijsprofessionals vol passie en energie aan hun betekenisvolle baan starten, is het niet vanzelfsprekend dat dit gedurende de hele loopbaan zo blijft. In het onderwijs kun je het verschil maken, wat veel voldoening geeft. Tegelijk is er ook de werkelijkheid dat werken in het onderwijs zo nu en dan best pittig is!


‘Bevlogenheid’, een begrip dat de afgelopen jaren veel in de belangstelling staat. Maar wat is nou een bevlogen leerkracht?
Onze docent Odette Bunnik, tevens promovenda aan de Erasmus Universiteit, schreef er voor het magazine R]entree samen met Jessica van Wingerden onlangs een artikel over. Lees verder: Het onderwijs versterken door kennis, inzicht en eigen regie!


Dit artikel werd op 20 december 2016 gedeeld in de nieuwsbrief van C-LiON/ Via Vinci Academy. Ook in die editie: