Geef feedback

Start herregistratie nascholing schoolmanagement: 16 mei 2018

geplaatst op vrijdag 2 maart 2018

Voor schoolleiders die in een beknopt traject veel willen leren én efficiënt hun herregistratie willen regelen. Bijvoorbeeld in 2 tweedaagse trainingen één herregistratiethema afronden (of in 4 tweedaagsen drie thema’s). Op 16 mei 2018 is de introductie-startdag in Utrecht, waarna ieder de eigen leerroute gaat volgen; soms kunnen we je het beste van dienst zijn met de leergang of opleiding die beschreven staat op de website, soms ook past dat niet bij uw wensen en spreken we samen een ander traject af.

Hoe het werkt: ga naar de beschrijving van het traject waar je affiniteit mee hebt en vraag een vrijblijvend intakegesprek aan. Het gaat om de thema’s die horen bij de volgende leergangen of opleidingen: